Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 149 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Hiustenhoito
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 199,00 € tai enemmän koodilla AUTUMN2016
Alpecin shampoo tuning 200ml - Hiustenhoito Väri ja rikkaudesta
Tiedot
+

Luonnollinen hiusten väri ja päällekkäisyys ensimmäinen harmaita hiuksia vahvistaminen ovat Alpecin shampoo 200 ml tuning vahvuuksia. Vaalenee pigmentit auttaa jokainen hiukset pestään hiukset, kauan saada hänen väritys.

Värin vaikutus - väri tuning hiukset

Hiukset juuret ovat vanhempia, vielä enemmän he menettävät muodostumista melanin pigmentit, jotka antavat hiukset sen luonnollisen värin. Hiukset näyttää yhä harmaa kokonaisuudessaan. Väripigmentit Alpecin shampoo 200 ml tuning täydentää tätä menetystä ja varmista, että hiusten värjäys pitkä ylläpidetään samalla hiukset tummemmaksi ja mukava.

Kofeiini monimutkainen - mitään mahdollisuuksia hiustenlähtö

Lisäksi ehtona on hiuksia hiustenlähtö harvennus. Tämä voi vaikeuttaa voimakas kofeiini monimutkainen tuning shampoo. Vaikuttavien aineiden käyttöön hiuspohjaa, vahvistaa sitä ja jopa edistää hiusten kasvua. Jälkeen noin kahden minuutin valotusaikaa Alpecin Kofeiini on jo havaittavissa juuri ja se toimii. Samaan aikaan - tämä yhdistelmä Alpecin on voimakas ja Mieto shampoo tuning 200ml parhaiten sopii päivittäiseen käyttöön hiukset.


Mitat
+
0.043 Metriä (m)
0.069 Metriä (m)
0.154 Metriä (m)
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen