Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 199,00 € tai enemmän koodilla SPRING2017

Kosmetiikka

Filter articles
1 2 3
Elina Suihkugeeli Hunajamelonibalsami 250ml Kosmetiikka Elina Suihkugeeli Hunajamelonibalsami 250ml
0,99 € *
0,40 € / 100 ml
Elina Suihkugeeli Balsami 250 ml Kosmetiikka Elina Suihkugeeli Balsami 250 ml
0,99 € *
0,40 € / 100 ml
Sabrina Kajalkynä Kosmetiikka Sabrina Kajalkynä
0,84 € *
-25%
Nivea Deo Spray Stress Protect for Men Kosmetiikka Nivea Deo Spray Stress Protect for Men
Lähde 1,29 € *
lavera Huuhtelu- ja hoitoaine Kosmetiikka lavera Huuhtelu- ja hoitoaine
Lähde 1,38 € *
Kampasetti Kosmetiikka Kampasetti
0,97 € *
-30%
Elina Luxry hedelmä suihku 300ml Kosmetiikka Elina Luxry hedelmä suihku 300ml
1,18 € *
-15%
Indigo luomiväriduo 4 g Kosmetiikka Indigo luomiväriduo 4 g
1,69 € *
Litamin suihku geeli 250 ml Kosmetiikka Litamin suihku geeli 250 ml
1,85 € *
0,74 € / 100ml
Elina Vaahtokylpy 1000ml Maito ja Hunaja Kosmetiikka Elina Vaahtokylpy 1000ml Maito ja Hunaja
1,94 € *
1,94 € / 1000 ml
3 Sää Taft Hairspray 75 ml Kosmetiikka 3 Sää Taft Hairspray 75 ml
1,39 € *
1,85 € / 100 ml
-30%
Tekoripset Kosmetiikka Tekoripset
2,08 € *
Nivea Nestekäsisaippua 250 ml Kosmetiikka Nivea Nestekäsisaippua 250 ml
2,19 € *
Labello huulivoide Kosmetiikka Labello huulivoide
Lähde 2,19 € *
Nivea suihku 250 ml Kosmetiikka Nivea suihku 250 ml
2,59 € *
Adidas Suihku Kosmetiikka Adidas Suihku
2,69 € *
1,08 € / 100 ml
Schauma shampoo For Men 400 ml Kosmetiikka Schauma shampoo For Men 400 ml
2,89 € *
Schauma hilseshampoo 400 ml Kosmetiikka Schauma hilseshampoo 400 ml
2,89 € *
7,23 € / 1000 ml
Dove Intensive Cream rasia 150 ml Kosmetiikka Dove Intensive Cream rasia 150 ml
2,99 € *
1,99 € / 100 ml
Nivea miesten suihku 250ml Kosmetiikka Nivea miesten suihku 250ml
2,99 € *
1,20 € / 100ml
lavera Käsienhoito Kosmetiikka lavera Käsienhoito
3,03 € *
4,04 € / 100 ml

Valitse sopiva alaryhmä on Kosmetiikka:

Meikit ja make up
Heleä iho vaikuttaa terveeltä ja elinvoimaiselta. Luonnonkosmetiikkamme ja meikkimme saavat ihosi säteilemään tehokkaasti ja tuovat kasvoillesi raikkautta kaikkina vuodenaikoina. Tuotteemme eivät sisällä synteettisiä lisäaineita, vaan niissä vaikuttavat luonnolliset mineraalit ja hoitavat luomuöljyt. Ihosi kiittää sinua huolenpidostasi ja hyvä olo taikoo kasvoillesi hymyn. Osta halvat meikit ja make up tuotteita kuten ripsiväri, huulipuna ja jauhe kerma vinkkejä ja ohjeita ylläpitäminen terveessä ruumiissa.
Hiustenhoito
Hiuksia on hoidettava, jotta ne pysyvät kauniina ja terveinä mutta myös siksi, että niistä saisi kauniit ja terveet, jos ne ovat kovin rasittuneet. Luonnonkosmetiikkamme ja hiustenhoitotuotteemme luonnollisin ainesosin pitävät huolen siitä, että kasviuutteet hoitavat hiuksia ja päänahkaa. Valikoimaamme kuuluu kaikki shampoosta hoitoaineisiin ja syvähoitoihin. Meiltä saat luonnonvoimaa sisältävät tuotteet myös kampauksen viimeistelyyn ja muotoiluun.
Ihonhoito
Iho altistuu jatkuvasti monenlaisille tekijöille. Jotta kuumuus, kylmyys, kosteus, puhdistusaineet tai muu rasitus ei vahingoittaisi ihoa, säännöllisellä ihonhoidolla on tärkeä rooli. Peseytyminen ja suhkussakäynti ei aina riitä. Verkkokauppamme korkealuokkaiseen kosmetiikkavalikoimaan kuuluu erityisen tehokkaita hoitotuotteita. Ne suojaavat ihoasi ja antavat sille arvokkaita ravinteita ja kosteutta.
Wellness tuotteet
Hektisessä ajassamme rentoutumisella ja itsensä hoitamisella on suuri merkitys sielun ja ruumiin terveenä pysymiselle. Wellness onkin jatkuvasti kasvava ja monipuolistuva ala. Jotta käsittelyt ja hoidot olisivat niin miellyttäviä kuin mahdollista, olemme koonneet valikoiman wellness-tuotteita. Niiden avulla aikalisää arjesta voi käyttää hyväkseen entistäkin helpommin ja tehokkaammin, jotta sielu ja ruumis olisivat sopusoinnussa keskenään.
Kosmetiikka ja luonnonkosmetiikka halvalla netistä - edullinen verkkokauppa
Kauneus ja säteily ei ole aina luonnon suomaa. Myös kaunein kasvi lakastuu, jos sitä ei hoideta eikä kastella. Tämä sama pätee ihoon ja hiuksiin, jos ne laiminlyödään. Siksi itsensä hoitaminen on ehdottoman tärkeää, ja sopivan kosmetiikan valinta vaikuttaa lopputulokseen ratkaisevasti. Kosmetiikan verkkokaupassamme on saatavilla valikoima korkealuokkaista luonnonkosmetiikkaa, hoitotuotteita sekä hajuvesiä. Hemmottele itseäsi ja kehoasi valikoiduilla tuotteilla ja uhmaa ajan hammasta sileäotsaisesti. Huomaat varmasti jo lyhyen käytön jälkeen, että hoidettu keho vaikuttaa positiivisesti myös sisäiseen oloon ja nostaa itsetuontoa huomattavasti.

Sana „kosmetiikka“ juontaa muinaiskreikasta ja suomennettuna se tarkoittaa „koristelemista“ ja „järjestelemistä“. 1800-luvun puolivälissä käsitteen nykyinen merkitys löysi tiensä Ranskan kautta Saksaan. Tätä nykyä kosmetiikalla tarkoitetaan kaikkea, mitä käytetään kehon ja hiusten puhdistukseen, hoitamiseen ja ehostukseen. Kosmetiikkatuotteet huolehtivat ihon ja hiusten hellävaraisesta puhdistamisesta liasta ja hiestä, ne hoitavat kehoa ja tukevat sitä sen luonnollisissa suojatoiminnoissa ja vaikuttavat ihon ikääntymistä vastaan. Lisäksi kosmetiikalla voi ehostaa ulkonäköä ja se tarjoaa miellyttävän tuoksun.

Olemme koonneet valikoiman, joka tarjoaa sinulle kaiken luonnolliseen kauneudenhoitoon tarvitsemasi. Painopisteemme on luonnonkosmetiikassa, jossa ei käytetä haitallisia ainesosia ja joka on täynnä luonnollisia raaka-aineita. Oli kyse sitten voiteista, meikeistä, kajaalikynästä tai huulirasvasta, verkkokaupastamme voit ostaa kosmetiikkaa, joka tekee sinuun vaikutuksen. Saat selkeitä tuloksia jo muutamilla valikoiduilla tuotteilla.

Lisäksi tarjoamme sinulle inspiroivia tuoksuja ja hajuvesiä sekä valtavan määrän erilaisia hyvinvointituotteita ja -tarvikkeita. Ympäröi itsesi hillityllä tuoksulla tai korosta persoonallisuuttasi vaikuttavalla hajuvedellä. Hajuvesikaupastamme löydät joka tilanteeseen sopivan hajuveden, oli kyse sitten työkäyttöön tarkoitetusta kevyestä tuoksusta tai iltakäyttöön sopivasta lumoavasta hajuvedestä. Tutustu tuotteisiimme ja verkkokauppaamme, josta voit tilata juuri sinulle sopivia kosmetiikkatuotteita mukavasti kellon ympäri. Meiltä saat kaiken ammattilaisten käsistä.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen