Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Hammasgeeli
Tiedot
+

Puhdistava koostumus sisältäen merisuolaa sekä luonnonmukaisia piioksideja jotka auttavat puhdistamaan hampaat. Säännöllisellä käytöllä geeli auttaa ehkäisemään reikiintymistä, ientulehdusta sekä hammaskiveä. Karvoniöljy, joka sopii erinomaisesti homeopaattisiin käsittelyihin, pitää huolta luonnollisen raikkaasta hengityksestä. Karvooniöljy on saatu viherminttu-uutteesta.

Merisuola auttaa palauttamaan hampaille ja ikenille niiden mineraaleja, sekä ehkäisee reikiintymistä sekä hammaskiveä. Piioksidit toimivat puhdistavina ainesosina hampailla. Ne tarjoavat tarkasti kohdistetun, mutta luonnonmukaisen, puhdistuksen hampaille.

Lavera hammasgeeli puhdistaa ja suojaa hampaita, ikeniä ja suuta merisuolan sekä piioksidien avulla. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät kariesta ja hammaskiveä. Perusteelinen hampaiden puhdistus takaa säihkyvän hymyn ja raikkaan tunteen suuhunne.

Lavera neutraali hammasgeeli suojaa herkkiä hampaita sekä ikeniä. Se puhdistaa hampaat hellästi ja auttaa poistamaan plakkia.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen