Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu
Hammasgeeli
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Puhdistava koostumus sisältäen merisuolaa sekä luonnonmukaisia piioksideja jotka auttavat puhdistamaan hampaat. Säännöllisellä käytöllä geeli auttaa ehkäisemään reikiintymistä, ientulehdusta sekä hammaskiveä. Karvoniöljy, joka sopii erinomaisesti homeopaattisiin käsittelyihin, pitää huolta luonnollisen raikkaasta hengityksestä. Karvooniöljy on saatu viherminttu-uutteesta.

Merisuola auttaa palauttamaan hampaille ja ikenille niiden mineraaleja, sekä ehkäisee reikiintymistä sekä hammaskiveä. Piioksidit toimivat puhdistavina ainesosina hampailla. Ne tarjoavat tarkasti kohdistetun, mutta luonnonmukaisen, puhdistuksen hampaille.

Lavera hammasgeeli puhdistaa ja suojaa hampaita, ikeniä ja suuta merisuolan sekä piioksidien avulla. Säännöllisesti käytettynä ne ehkäisevät kariesta ja hammaskiveä. Perusteelinen hampaiden puhdistus takaa säihkyvän hymyn ja raikkaan tunteen suuhunne.

Lavera neutraali hammasgeeli suojaa herkkiä hampaita sekä ikeniä. Se puhdistaa hampaat hellästi ja auttaa poistamaan plakkia.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen