Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Thermo geelilakka
Vylet-Nails Premium Thermo Geelilakkaus UV -Kynsilakka lämpö kimallus

Tiedot
+

Vylet-Nails premium thermo geelilakkaus UV -kynsilakka lämpö kimallus vaihtavat väriään ympäristön lämpötilan muuttuessa, valitusta yhdistelmästä riippuen. Lisäksi lakka sisältää kauniita kimallehiukkasia. Näin tuloksena on aina vaihteleva kynsien design, joka tekee kynsistäsi todelliset katseenvangitsijat. Vylet-Nails Premium UV -kynsilakat lämpö kimallus soveltuvat sekä luonnonkynsissä että muotoilluissa kynsissä käytettäviksi ja levitetään tavalliseen tapaan. Huolellisesti valmisteltuun kynteen levitetään ensi primeri ja sen jälkeen aluslakka. Aluslakka kovetetaan, tahmea kerros jätetään kynteen. Lopuksi Vylet-Nails Premium UV -kynsilakka lämpö kimallus levitetään kynteen ja sen annetaan kovettua 120 sekuntia valokovetuslaitteessa. Jos haluat voimakkaamman värin, kynteen voidaan levittää toinenkin kerros lämpölakkaa. Lopuksi kynnet viimeistellään päällyslakalla. Tulos: hätkähdyttävä kynsimuotoilu, jonka erikoisefektit saavat sen näyttäytymään aina uudessa valossa.

Viskositeetti
+

ohut keskipaksu paksu

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.6

Yhteenveto

5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen