Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / 3 in 1 Geelilakkaus / Peel off geelilakkaus
Yhdentoista 10,00 € tilauksiin joiden arvo on 65,00 € tai enemmän koodilla SALE10FI

Peel off geelilakkaus

NAIL-EON SHINEY -geelilakka Peel off geelilakkaus NAIL-EON SHINEY -geelilakka
Lähde 0,82 € *
NAIL-EON HIGHLIGHTS -geelilakka Peel off geelilakkaus NAIL-EON HIGHLIGHTS -geelilakka
Lähde 2,02 € *
UV päällyslakat matta Peel off geelilakkaus UV päällyslakat matta
Lähde 2,99 € *
NAIL-EON UV-kynsilakka neon Peel off geelilakkaus NAIL-EON UV-kynsilakka neon
Lähde 3,38 € *
NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus Peel off geelilakkaus NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus
Lähde 2,39 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Peel off geelilakkaus NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
Lähde 2,40 € *
Peel off geelilakkaus ja soak off geelilakka - luo upeat kynnet itse kotona

Peel off geelilakkaus on samanaikaisesti helppokäyttöinen ja hellävarainen kynnelle. Peel Off -kynsilakka kestää pitkään ja säilyttää kiiltonsa, mutta se on helppo irrottaa kynnestä tarran tavoin. Alla oleva luonnonkynsi pysyy terveenä ja vahingoittumattomana. Uudenlainen geelilakka kovetetaan pitkän keston ja lujuuden takaamiseksi UV- tai LED-valon alla.Peel off geelilakkaus yhdistyvät tavanomaisen kynsilakan ja Peel Off -tekniikan parhaat puolet. Lakka on helppo levittää luonnonkynnelle ja se kestää pitkään lohkeilematta ja naarmuuntumatta. Lakka säilyttää kiiltonsa sekä suojaa ja vahvistaa luonnonkynttä. Kun haluat poistaa kynsilakan, se on helppo vain nykäistä irti, et tarvitse juurikaan kynsilakanpoistoainetta tai kynsienpuhdistusainetta. Tästä hyötyvät erityisesti lohkeilevat ja pehmeät ongelmakynnet, joita puhdistusaineet usein rasittavat aivan turhaan ja kynnet heikentyvät niiden takia entisestään.

Peel off geelilakkaus varten luonnonkynsi valmistellaan totuttuun tapaan. Jotta geelilakka kestää mahdollisimman pitkään, tulee luonnonkynnen olla puhdas ja mahdolliset värijäämät, pöly ja rasva on poistettava. Kynsi muotoillaan ja kynsinauha painetaan taakse. Pinnan puhdistuksen jälkeen kynsi pohjustetaan Base Coat -pohjalakalla. Tämä muodostaa lakkakerrosten pohjustuksen ja pitää huolen siitä, ettei luonnonkynsi värjäänny. Pohjustuskerros kovetetaan ja tahmea kerros jätetään kynnelle tarttumapinnaksi. Tämän jälkeen levitetään ensimmäinen Peel Off -kynsilakkakerros. Lakka levitetään ohuelti ja tasaisesti, lakkauksen virheet korjataan esimerkiksi kynsilakankorjauskynän avulla. Lakka kovetetaan ja lakkakerroksia lisätään, kunnes haluttu värisävy on saavutettu. Lopuksi kynsi viimeistellään. Kynnelle levitetään Top Coat -päällyslakka - erityisen tärkeää on kynnen reunojen huolellinen viimeistely.

UV- tai LED-valon alla tapahtuvan kovettamisen yhteydessä Top Coat -viimeistelylakan päälle muodostuva tahmea kerros poistetaan sellulappujen ja kynsienpuhdistusaineen avulla. Tulos: Korkeakiiltoinen kynsi, joka pysyy kovan ja naarmuuntumattoman pintansa ansiosta pitkään lujana ja kauniina. Peel off geelilakkaus levittämistäkin helpompaa on sen poistaminen. Jos haluat vaihtaa väriä tai kynsi on kasvanut liikaa, kynsilakka poistetaan yksinkertaisesti reunoista nykäisemällä. Jos kynnet ovat erityisen kuivat tai väriä vaihdetaan säännöllisesti, lakkakerrosten irrottamista helpottaa niin kutsuttu Peel Off -aktivointiaine. Tutustu nded-verkkokauppamme tuotteisiin ja löydä valikoimistamme tarpeisiisi sopiva peel off geelilakkaus. Inspiroidu laajasta värigeeli- ja tehostelakkojen valikoimasta ja loihdi ainutlaatuisia ja kestäviä kynsimuotoiluja!

 


Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen