Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus
NAIL-EON UV Soak Off Geelilakka Metallic - Geelilakka Metallic Tyyliin kynsiä Varten

Tiedot
+

NAIL-EON UV soak off geelilakka metalli sopii luonnolliset kynnet geeli tai akryyli mallin kerroksia. Kynnet kuuluvat tavalliseen valmis ja UV kynsilakka. Kovettumisen jälkeen pinnoite on valmis luova Kynsikoristeet tai sinetti pintamaalia.

UV soak off geeli pinnoitteet NAIL-EON metallinen näyttää hyvin valmisteltuja naulata soveltaa. Tärkeää takki luonnonkynnen pohjalta voidaan käyttää kuten kynsilakka ja hoito UV-lampun alla on puhdas kynsien pinta ja pohja. Tuloksena parantamaan kerros hiki ei poisteta. Valmis kynsien on päällystetty valitun NAIL-EON UV soak off geelilakka metallinen harmaa-vihreä tai violetti. Geeli pinnoitteella kovettua UV-lampun alla. Hikoilu kerros on poistettu cleaner kynsien pintaa. Viimeinen vaihe on sinetöitävä kynsien päällä. Jotta haluta ajaksi ja loisto nded kynsien öljyä voidaan käyttää myös kynnet.

Viskositeetti
+

ohut keskipaksu paksu

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen