Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus
NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli - herkät värit kynnelle

Tiedot
+

Pastellisävyiset kynsilakat ovat suosittuja erityisesti arjen huolitellussa kynsimuotoilussa. Hillitty värisävy sopii myös hyvin illan eleganttiin asukokonaisuuteen. NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli -tuotteen avulla voidaan luoda kauniit ja kestävät kynnet monissa romanttisissa värisävyissä.

NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli soveltuu lähes kaikille kynsille ja se voidaan levittää suoraan luonnonkynnelle sekä akryyli- tai geelikynsille. Ennen kuin geelilakka voidaan levittää puhdistetulle ja primerillä valmistellulle kynnelle, luonnonkynnet tarvitsevat aluslakan pohjustukseksi. Se levitetään siveltimellä ja kovetetaan UV-valon alla. Syntynyt tahmea kerros jää kynnelle. Seuraavaksi geelilakka levitetään siveltimellä ohuena kerroksena kynnelle. Mitä ohuempi kerros on, sitä luotettavammin se kovettuu UV-lampun alla. Jos halutaan intensiivisempi värisävy, useamman värikerroksen levitys on mahdollista. Tahmea kerros poistetaan kovettumisen jälkeen, tämän jälkeen seuraa heti joko viimeistely päällyslakalla tai mielikuvituksellinen nail art -koristelu.

Viskositeetti
+

ohut keskipaksu paksu

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.7143

Yhteenveto

5
16
4
4
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen