Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
UV päällyslakat matta - luonnollisen näköiseen kynsimuotoiluun
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Mahdollisimman luonnollisen näköiset kynnet ovat usein esitetty toivomus kynsien muotoilussa. UV päällyslakat matta viimeistelevät kynsien muotoilun tehokkaasti ja antavat niille samalla kauniin mattapinnan, joka muistuttaa luonnonkynnen rakennetta. Hapoton geeli soveltuu niin UV- kuin LED-lamppujenkin kanssa käytettäväksi.
Ennen oli valinta matan tai kiiltävän kynsimuotoilun välillä tehtävä usein jo värigeelin valitsemisen yhteydessä. UV päällyslakat matta ovat muuttaneet kaiken. Tämä läpikuultava viimeistelylakka levitetään valmiiksi muotoiltuun kynteen ja kun se on kovetettu UV- tai LED-lampun alla, se loihtii kynteen tyylikkään mattapinnan. Ohutta geeliä voidaan käyttää sekä täysin peittävänä geelinä että vain kynnen osiin. Päällyslakalla voidaan viimeistellä geelikynnet ja akryylikynnet, lisäksi sitä voidaan käyttää lasikuituvahvisteisessa kynsien muotoilussa ja kaikkien UV- ja LED-lakkojen viimeistelyssä. Viimeistelygeeliä käytetään tavalliseen tapaan: sitä levitetään kynteen ohut, mutta peittävä kerros, minkä jälkeen sitä kovetetaan 120 sekuntia UV-lampun tai 30 - 90 sekuntia LED-lampun alla. Koska geeli ei sisällä happoja, myös allergikot voivat käyttää sitä ongelmitta.


Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5
Yhteenveto
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen