Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
UV kynsilakat viimeistelygeelit matta - luonnollisen näköiset kynnet
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kaikki eivät halua kiiltäväpintaisia kynsiä. UV kynsilakat viimeistelygeelit matta soveltuvat erityisen hyvin arkipäivään ja tilanteisiin, joissa kaivataan hieman huomaamattomampia kynsiä. Päällyslakka muodostaa kynnen päälle kovan kerroksen ja antaa näin myös kiiltäville UV-lakoille hienostuneen, mattapintaisen ilmeen.
UV kynsilakat viimeistelygeelit soveltuvat kaikenlaisessa kynsimuotoilussa käytettäviksi. Näin mattapintaista, läpinäkyvää suojalakkaa voidaan käyttää sekä akryylikynsissä että lasikuituvahvisteisten kynsissä samoin kuin geelikynsissä tai UV-lakkojen päällä. Myös erilaiset nail art -luomukset saavat viehättävän ilmeen tällä viimeistelytekniikalla. Ohut geeli voidaan kovettaa myös UV- tai LED-valolla. Koska päällyslakka ei sisällä happoja, se soveltuu hyvin myös allergikoille. Viimeistelygeelin suuri etu: sinun ei tarvitse hankkia jokaisesta UV-värigeelistä tai -lakasta erikseen sekä mattapintaista että kiiltävää vaihtoehtoa. Kun geelivalikoimaasi kuuluu tämä tuote, voit valita aina kynsiä muotoillessasi, haluatko lopputuloksen olevan kiiltävän vaiko hienostuneen mattapintaisen.


Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.7143
Yhteenveto
5
6
4
0
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen