Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
NAIL-EON UV Peel Off Geelilakka Crisp - Custom Glitter kynsien Muotoilu kynsiä Varten
Tiedot
+

NAIL-EON UV peel off geelilakka crisp -tuotteen erikoisuus ovat geeliin työstetyt erilaiset hiukkaset. Ne asettuvat kynnen pinnalle levittyessään metallisen kiiltävinä, eri väreissä ja kokovaihtoehdoissa ja luovat yksilöllisiä nail art -taidetta. Geelilakkaa käytetään kuin tavallista kynsilakkaa. Tuote kuitenkin kovetetaan UV-valon alla.

Kun käytössä on NAIL-EON UV peel off geelilakka crisp, kynnet on valmisteltava hyvin. Luonnonkynnet tarvitsevat pohjustukseksi aluslakan, kovettuessa muodostuvaa tahmeaa kerrosta ei poisteta. Ihanteellisesta pidosta huolehtii primer-alusgeeli. Crisp-geelilakka levitetään kynnelle siveltimellä ohuena kerroksena ja se kovetetaan lopuksi. UV-lampun käytön jälkeen kynnelle jää tahmea kerros, joka on helppo poistaa valikoimamme puhdistusaineella. Lopuksi nails design viimeistellään. Siihen käytetään päällyslakkaa.


Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen