Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
NAIL-EON UV Peel Off Geelilakka Crisp - Custom Glitter kynsien Muotoilu kynsiä Varten
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

NAIL-EON UV peel off geelilakka crisp -tuotteen erikoisuus ovat geeliin työstetyt erilaiset hiukkaset. Ne asettuvat kynnen pinnalle levittyessään metallisen kiiltävinä, eri väreissä ja kokovaihtoehdoissa ja luovat yksilöllisiä nail art -taidetta. Geelilakkaa käytetään kuin tavallista kynsilakkaa. Tuote kuitenkin kovetetaan UV-valon alla.

Kun käytössä on NAIL-EON UV peel off geelilakka crisp, kynnet on valmisteltava hyvin. Luonnonkynnet tarvitsevat pohjustukseksi aluslakan, kovettuessa muodostuvaa tahmeaa kerrosta ei poisteta. Ihanteellisesta pidosta huolehtii primer-alusgeeli. Crisp-geelilakka levitetään kynnelle siveltimellä ohuena kerroksena ja se kovetetaan lopuksi. UV-lampun käytön jälkeen kynnelle jää tahmea kerros, joka on helppo poistaa valikoimamme puhdistusaineella. Lopuksi nails design viimeistellään. Siihen käytetään päällyslakkaa.


Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen