Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli - herkät värit kynnelle
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Pastellisävyiset kynsilakat ovat suosittuja erityisesti arjen huolitellussa kynsimuotoilussa. Hillitty värisävy sopii myös hyvin illan eleganttiin asukokonaisuuteen. NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli -tuotteen avulla voidaan luoda kauniit ja kestävät kynnet monissa romanttisissa värisävyissä.

NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli soveltuu lähes kaikille kynsille ja se voidaan levittää suoraan luonnonkynnelle sekä akryyli- tai geelikynsille. Ennen kuin geelilakka voidaan levittää puhdistetulle ja primerillä valmistellulle kynnelle, luonnonkynnet tarvitsevat aluslakan pohjustukseksi. Se levitetään siveltimellä ja kovetetaan UV-valon alla. Syntynyt tahmea kerros jää kynnelle. Seuraavaksi geelilakka levitetään siveltimellä ohuena kerroksena kynnelle. Mitä ohuempi kerros on, sitä luotettavammin se kovettuu UV-lampun alla. Jos halutaan intensiivisempi värisävy, useamman värikerroksen levitys on mahdollista. Tahmea kerros poistetaan kovettumisen jälkeen, tämän jälkeen seuraa heti joko viimeistely päällyslakalla tai mielikuvituksellinen nail art -koristelu.

Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.7778
Yhteenveto
5
22
4
4
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen