Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
NAIL-EON UV-kynsilakka neon - luonnon- ja rakennekynnet
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Joskus saa olla vähän räikeää. NAIL-EON UV-kynsilakka neon soveltuu tähän tarkoitukseen mitä parhaiten. Geelilakkaa voidaan käyttää kaikille kynsille, se voidaan levittää kuten tavallinen kynsilakka ja kovettaminen UV-valon alla tekee siitä pysyvän ja kestävän.

NAIL-EON UV-kynsilakka neon -tuotetta käytetään totuttuun tapaan valmistelluille luonnon- tai rakennekynsille. Lakka soveltuu niin akryylimuotoiluun kuin myös geelikynsille. Kynnet valmistellaan manikyyrillä tai muotoilulla, ne puhdistetaan ja käsitellään primer-alusgeelillä. Luonnonkynnet tarvitsevat pohjustukseksi aluslakan. UV-valon alla kovettumisen yhteydessä muodostuu tahmea kerros, joka jää kynnelle. Itse UV-lakka on yhtä helppokäyttöinen kuin tavalliset kynsilakat. Se levitetään kynnen pinnalle siveltimellä, tämän jälkeen se kovetetaan valon alla. Muodostuva tahmea kerros poistetaan puhdistusaineella. Tämän jälkeen viimeistely tehdään päällyslakalla. Tätä ennen kynnet voidaan tietenkin koristella vielä toiveiden mukaisesti nail art -koristelulla. Myös päällyslakka muodostaa kovettumisen yhteydessä dispersiokerroksen, joka poistetaan lopuksi.

Vain ammattikäyttöön/Käytetään vain tekokynsiin tai rakennekerrokseen

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
Yhteenveto
5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen