Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus -pitkäkestoinen kimallusefekti
Tiedot
+
NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus -tuotetta voidaan käyttää luonnonkynsille, geeli- ja akryylikynsille. UV-lakka kimallusefekteineen levitetään valmistellulle kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Tämän jälkeen voidaan kiinnittää nail art -koristelu tai viimeistely.

Kynnet on tärkeää valmistella hyvin. Rakennekynnet muotoillaan ja puhdistetaan puhdistusaineella, sitten levitetään primer-alusgeeli. Myös luonnonkynnet tarvitsevat primeriä, pohjustuksena NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus -tuotteelle toimii aluslakka. Kovettuessa muodostuvaa tahmeaa kerrosta ei poisteta. Kimalluslakka levitetään kuten tavallinen geelilakka ohuena kerroksena kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Tämän jälkeen muodostunut tahmea kerros poistetaan jatkokäsittelyä varten puhdistusaineella ja kynnet viimeistellään päällyslakalla. Vaihtoehtoisesti tätä ennen voidaan vielä koristella erilaisilla nail art -elementeillä. Loppukäsittely kynsiöljyllä saa aikaa erityisen huolitellun ja hehkuvan vaikutelman.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
3
Yhteenveto
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen