Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus -pitkäkestoinen kimallusefekti
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus -tuotetta voidaan käyttää luonnonkynsille, geeli- ja akryylikynsille. UV-lakka kimallusefekteineen levitetään valmistellulle kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Tämän jälkeen voidaan kiinnittää nail art -koristelu tai viimeistely.

Kynnet on tärkeää valmistella hyvin. Rakennekynnet muotoillaan ja puhdistetaan puhdistusaineella, sitten levitetään primer-alusgeeli. Myös luonnonkynnet tarvitsevat primeriä, pohjustuksena NAIL-EON UV-kynsilakka kimallus -tuotteelle toimii aluslakka. Kovettuessa muodostuvaa tahmeaa kerrosta ei poisteta. Kimalluslakka levitetään kuten tavallinen geelilakka ohuena kerroksena kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Tämän jälkeen muodostunut tahmea kerros poistetaan jatkokäsittelyä varten puhdistusaineella ja kynnet viimeistellään päällyslakalla. Vaihtoehtoisesti tätä ennen voidaan vielä koristella erilaisilla nail art -elementeillä. Loppukäsittely kynsiöljyllä saa aikaa erityisen huolitellun ja hehkuvan vaikutelman.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
Yhteenveto
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen