Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
Kynsilakat – NAIL-EON Shiny -geelilakka
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Geelilakkamme omaavat Peel Off- ja Strip-lakkojen ominaisuudet. Jättäkää yksinkertaisesti primer ja base coat pois, ja voitte muutaman päivän kuluttua poistaa geelilakan yksinkertaisesti ja helposti.

Tässä on hyvä keino kiertää kynnet värinen kynsilakka kynsien mallinnus muoti. Mutta niin kaunis hän on, riippuen kuormituksesta käsissä ja Kynnet hän pelimerkkejä usein jo muutaman päivän kuluttua ja on ruma. Geeli-maalilla tunnetaan myös UV-kynsilakkaa, UV kynsilakka, geeli Puolan tai UV-lakka etuna saat kynsilakka, geeli-pohjainen Hän pitää 6 viikkoa ilman siru. Myös meidän NAIL-EON UV geeli Maali SHINEY ei ole poikkeus. Sinun tulee hämmästynyt! Nyt myös LED Valokovetuksen yksiköt voidaan! Varten sinun pilaamaan käyttöön geeli-lakka kynnet. Sitten Käytä primer ja anna kuivua. Seuraava vaihe on Hakeminen ja kuivatuksen massoja. Toisin kuin tapana perustuttava Hikoilu kerroksen kovettua pois ja vielä märkä massoja tulee kerros geeliä kuorruttaa ihonväri kuin perinteiset kynsilakka voidaan soveltaa. Väri on kovettua UV-lamppu. Että Tämä kovettumisen jälkeen hikoilu kerros ei poisteta. Tekemisestä on top coat, joka kovetetaan myös valoa kuivatuksen yksikkö. Yksi Kerros neulotaan toisensa poistaa kerros hiki on lopussa, kun kaikki toimenpiteet on suoritettu. Se tarpeen mukaan värin voimakkuutta voi UV-kynsilakkaa geeli pinnoite vähintään kaksi kertaa soveltaa. Kerrokset pitäisi olla, mutta aina ohut, jotta UV-valo Väripigmentit suorittaa kuivatuksen. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.1
Yhteenveto
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen