Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
Kynsilakat – NAIL-EON Highlights -geelilakka
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Geelilakkamme omaavat Peel Off- ja Strip-lakkojen ominaisuudet. Jättäkää yksinkertaisesti primer ja base coat pois, ja voitte muutaman päivän kuluttua poistaa geelilakan yksinkertaisesti ja helposti.

Tavanomaisten kynsilakkojen sijaan ovat geelilakat, tunnetaan myös UV-kynsilakkana tai pelkästään UV-lakkana, pidempi kestoinen vaihtoehto. Ne kestävät pidempään ilman lohkeilua. NAIL-EON HIGHLIGHTS -Geelilakka on erityisesti tarkoitettu tuomaan kynsille jotain erityistä. Voitte käsitellä koko kynnen alan, tai käyttää geelilakkaa luomaan tehosteita kynsille.


Parhaan lopputuloksen saavuttaakseen, viilatkaa kynsien pinnat mattapintaisiksi. Levittäkää kynsille Base Coat –tuottetta ja kovettakaa se UV-valon alla. Tässä välissä kynsien pintoja EI puhdisteta, vaan seuraavana kerroksena levitetään kynsille suoraan geelilakka. Pitäkää huolta että levitätte sitä vain ohuina kerroksina, jotta lakka kovettuu kokonaan UV-lampun alla. Mikäli haluatte voimakkaamman värin, voitte käyttää useampia kerroksia. Kovettakaa jokainen kerros kunnolla aina ennen seuraavaa. Kynsien pintoja ei puhdisteta kerrosten välillä. Viimeistelynä kynsille levitetään Top Coat –tuotetta, joka sekin tietenkin kovetetaan kuten muutkin kerrokset. Kynsien pinnat puhdistetaan tämän kerroksen kovettumisen jälkeen.

Antakaa geelilakkojen vakuuttaa teidet. Tulette olemaan rajattoman hämmästynyt näistä tuotteista, ettekä enään halua palata vanhoihin tekniikoihin tai tuotteisiin. Tarjoamme teille korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät luonnollisesti kaikki eurooppalaiset standardit sekä vaatimukset. Ne edustavat myös aina uusia kehitysaskelia UV-geelien kehityksen saralla. Nämä tuotteet sopivat myös LED-laitteiden kanssa käytettäviksi!
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5472
Yhteenveto
5
32
4
18
3
3
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen