Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
NAIL-EON Geelilakka MAGIC MAGNETIC
Tiedot
+

Geelilakkamme omaavat Peel Off- ja Strip-lakkojen ominaisuudet. Jättäkää yksinkertaisesti primer ja base coat pois, ja voitte muutaman päivän kuluttua poistaa geelilakan yksinkertaisesti ja helposti.

Geeli kaunein nail art kynsilakka voidaan Maaginen luomuksia. Värillinen kynsillä kuuluvat nyt Esityslistan. Haluat uudelleen ja maalaa kynnet mutta? Sitten meillä on juuri sinulle! NAIL-EON geeli kynsien magic Magneettinen antaa kynnet maaginen ulkonäkö, johon kaikki muut voi olla Lumottu. Hän sopii hyvin luonnon sekä keinotekoinen Nägeln.Sie Magic magneettinen geeli metallinen geeli-lakka ottaa kynsilakka normaalisti tai magneettinen kynä tai tuloksemme magneetti vetää herkkä kuvio. Hyödyntää erilaisia värit kauniit kynnet ja kohokohtia. Sovellus on hyvin yksinkertainen. Voit käyttää Geeli lakka kuin kynsilakka ja häntä parantaa kaksi minuuttia UV- Valot pois. Jos hikoilu kerros poistetaan, työ on jo päättyy. Koska hänen hunajaa geeli vaikutus ulottuu sileä kynsilakka, itse. Siis ei ruma harjausliikettä nähdä kynnet ja työn ruoanlaitto ei pakollinen. Odotan säilyvyysaika on jopa kuusi viikkoa. Hän on tehnyt, ehdottomasti sopii jokapäiväiseen käyttöön geeli perusteella ei lohkeile ja on naarmuuntumaton. Voit käyttää sitä poistaja ja oranssi puusta kiinni Poista, jos haluat eri väriä. Voit olla täysin tyytyväinen maalaa. Käyttö Voit tuotteitamme korkealaatuisia, Euroopan vaatimukset Standardit ovat edellyttäen, ja UV-geeli tutkimuksen kärjessä valmistetaan.

Mitat
+
0.033 Metriä (m)
0.033 Metriä (m)
0.068 Metriä (m)
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
11
4
7
3
1
2
0
1
1

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen