Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
NAIL-EON Geelilakka MAGIC MAGNETIC
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Geelilakkamme omaavat Peel Off- ja Strip-lakkojen ominaisuudet. Jättäkää yksinkertaisesti primer ja base coat pois, ja voitte muutaman päivän kuluttua poistaa geelilakan yksinkertaisesti ja helposti.

Geeli kaunein nail art kynsilakka voidaan Maaginen luomuksia. Värillinen kynsillä kuuluvat nyt Esityslistan. Haluat uudelleen ja maalaa kynnet mutta? Sitten meillä on juuri sinulle! NAIL-EON geeli kynsien magic Magneettinen antaa kynnet maaginen ulkonäkö, johon kaikki muut voi olla Lumottu. Hän sopii hyvin luonnon sekä keinotekoinen Nägeln.Sie Magic magneettinen geeli metallinen geeli-lakka ottaa kynsilakka normaalisti tai magneettinen kynä tai tuloksemme magneetti vetää herkkä kuvio. Hyödyntää erilaisia värit kauniit kynnet ja kohokohtia. Sovellus on hyvin yksinkertainen. Voit käyttää Geeli lakka kuin kynsilakka ja häntä parantaa kaksi minuuttia UV- Valot pois. Jos hikoilu kerros poistetaan, työ on jo päättyy. Koska hänen hunajaa geeli vaikutus ulottuu sileä kynsilakka, itse. Siis ei ruma harjausliikettä nähdä kynnet ja työn ruoanlaitto ei pakollinen. Odotan säilyvyysaika on jopa kuusi viikkoa. Hän on tehnyt, ehdottomasti sopii jokapäiväiseen käyttöön geeli perusteella ei lohkeile ja on naarmuuntumaton. Voit käyttää sitä poistaja ja oranssi puusta kiinni Poista, jos haluat eri väriä. Voit olla täysin tyytyväinen maalaa. Käyttö Voit tuotteitamme korkealaatuisia, Euroopan vaatimukset Standardit ovat edellyttäen, ja UV-geeli tutkimuksen kärjessä valmistetaan.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.55
Yhteenveto
5
12
4
7
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen