Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
NAIL-EON Geelilakka Charming
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Geelilakkamme omaavat Peel Off- ja Strip-lakkojen ominaisuudet. Jättäkää yksinkertaisesti primer ja base coat pois, ja voitte muutaman päivän kuluttua poistaa geelilakan yksinkertaisesti ja helposti.

Olet toistuvasti vihainen luonnonkynnet kynsilakka, joka jo chipping hetken kuluttua, vaikka hänellä on keinotekoinen kynnet samoin, jos käytät viehättävä NAIL-EON geeli-maali. Antaa kynnet useita viikkoja väri, ja on täydellinen vaihtoehto perinteisen kynsilakka. Valitse yksi houkutteleva värit. Värit hohtaa ja vaihdella valo. Se luo vaikutelman taiteellista luomista eri värejä kynsien, vaikka vain yksi väri käytettiin. Geeli-lakka pitkä säilyvyysaika on täysin vakuuttava jopa kynsiä ja ei hajoamaan. Ottaa haltuunsa koko kynnellä tai asettaa valikoiva korostaa. Matot kynnellä ja soveltaa massoja. Anna sen kovettua UV-lamppu ja soveltaa geeli Puolan seuraavassa vaiheessa poistamatta ensin kerros hiki. Muista hakea Puolan ohuita, joten sitä kautta täysin kovettuu. Haluamme tehokkaamman värin voimakkuutta, käytät useita kerroksia, kukin kerros, mutta jättää joka tapauksessa todella kovettua. Viimeistele käyttämällä top coat. Jos olet paransi hänet täysin UV-lampun, Poista kerros hiki. Kynnet toinen käsittely ei ole enää tarpeen.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.449
Yhteenveto
5
25
4
21
3
3
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen