Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Geelilakkaus kanssa NAILEON geelilakka nude varten geelikynnet
Tiedot
+

Kun käytössä on NAIL-EON UV-kynsilakka nude, saadaan aikaan elegantit kynnet mattasävyissä. Hillityt geelilakat voidaan levittää luonnon- ja rakennekynsille ja ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi myös akryylimuotoiluun yhdistettynä. Kovettumisen ja puhdistuksen jälkeen kynsien pinta viimeistellään pitkäkestoisuutta varten päällyslakalla. Ennen NAIL-EON UV-kynsilakka nude -tuotteen käyttöä, kynsille on tehtävä manikyyri tai kynnet on muotoiltava, kynsien pinta puhdistetaan huolellisesti puhdistusaineella ennen geelilakan levitystä. Aluslakka, joka kovetetaan UV-laitteen alla, luo luonnonkynnelle hyvän pohjan, muodostuva tahmea kerros jää kynnelle. UV-kynsilakka, joka on saatavissa useissa eri pastellisävyissä, levitetään kuten tavallinen kynsilakka ja kovetetaan. Nyt kynnelle voidaan tehdä nail art -koristelu, vaihtoehtoisesti myös päällyslakka voidaan levittää heti viimeistelyksi. Myös tämä kovetetaan UV-lampun alla ja tahmea kerros poistetaan. Geelilakkaus kanssa NAIL-EON geelilakka nude varten geelikynnet.


Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.7895
Yhteenveto
5
17
4
0
3
2
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen