Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Geelilakka NAIL-EON silk varten geelilakkaus ja kynnet
Tiedot
+
Silkkimäisesti kiiltävät kynnet sopivat niin arkeen kuin iltaankin. NAIL-EON UV-kynsilakka silk voidaan levittää kuin tavallinen kynsilakka. Kovetus UV-valolla antaa tuotteelle sen kestävyyden ja pitävyyden. NAIL-EON UV-kynsilakka silk sopii niin luonnonkynsille kuin akryyli- tai geelirakennekynsillekin. Luonnonkynnet tarvitsevat pohjustukseksi aluslakan, kovettumisen yhteydessä muodostunut tahmea kerros jää kynnen pinnalle. Luotettavaan pitoon tarvitaan joka tapauksessa primer-alusgeeliä. Kun kynnet on valmisteltu, NAIL-EON UV-kynsilakka silk levitetään halutussa värisävyssä ja kovetetaan UV-valolla. Kerroksen on oltava mahdollisimman ohut, jotta se kovettuu täysin. Tahmea kerros poistetaan, silkkimäisesti värjäytyneet kynnet ovat nyt valmiit erilaisille jatkokäsittelyille. Päällyslakka levitetään heti viimeistelyksi tai ennen sitä voidaan vielä vaihtoehtoisesti kiinnittää nail art -koristeita. Geelilakka NAIL-EON silk varten geelilakkaus ja kynnet ostaa halvalla.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen