Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus / Geelilakka
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Geelilakka kotona kanssa NAIL-EON geelilakat hohto
Tiedot
+

Hohtolakat kuivuvat epätasaisesti ja muodostavat siten jännittäviä efektejä kynnen pinnalle. NAIL-EON UV-kynsilakka hohto levitetään eri väreissä kuten tavallinen kynsilakka luonnon- tai rakennekynnelle ja kovetetaan geelilakkana UV-valon alla. NAIL-EON UV-kynsilakka hohto -tuotetta voidaan käyttää niin akryyli- ja geelikynsille kuin myös hyvin valmistelluille luonnonkynsille ja sillä saadaan aikaan hohto- tai hiekkaefekti. Varsinkin luonnonkynnet tarvitsevat pohjustukseksi aluslakan, tahmea kerros jää kynnelle. Kaikki kynsityypit tarvitsevat ehdottomasti kiinnitysaineen, primer huolehtii siitä, että mitään ei hilseile irti. Geelilakka levitetään siveltimellä kuten muut kynsilakat, erona on vain tuotteen kovetus UV-valon alla. Tällöin muodostuu tahmea kerros, joka poistetaan puhdistusaineella. Viimeistelyksi levitetään joka tapauksessa päällyslakka, joka kovetetaan myöskin. Kynnet voidaan koristella hohtolakan lisäksi nail art -koristeilla oman maun mukaan. Geelilakka kotona kanssa NAIL-EON geelilakat hohto kaunis kynnet ostaa halvalla verkkokauppaamme.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.3333
Yhteenveto
5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen