Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / 3 in 1 Geelilakkaus / Geelilakka
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 199,00 € tai enemmän koodilla SPRING2017

Geelilakka

NAIL-EON SHINEY -geelilakka Geelilakka NAIL-EON SHINEY -geelilakka
Lähde 1,89 € *
NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli Geelilakka NAIL-EON UV-kynsilakka pastelli
Lähde 1,99 € *
Nightshine-värijauhe pastelli Geelilakka Nightshine-värijauhe pastelli
1,79 € *
-35%
NAIL-EON Geelilakka Charming Geelilakka NAIL-EON Geelilakka Charming
Lähde 2,49 € *
NAIL-EON HIGHLIGHTS -geelilakka Geelilakka NAIL-EON HIGHLIGHTS -geelilakka
Lähde 2,39 € *
Geelilakka nded Premium pastelli Geelilakka Geelilakka nded Premium pastelli
3,96 € *
-20%
nded Premium geelilakka Nude Geelilakka nded Premium geelilakka Nude
4,95 € *
nded Top Coat Glimmer Geelilakka nded Top Coat Glimmer
3,90 € *
Vylet-Nails Premium UV-kynsilakka nude Geelilakka Vylet-Nails Premium UV-kynsilakka nude
Lähde 5,90 € *
NDED-päällyslakka, matta Geelilakka NDED-päällyslakka, matta
4,99 € *
nded Top Coat Nude Geelilakka nded Top Coat Nude
3,90 € *
nded Top Coat Glitter Geelilakka nded Top Coat Glitter
3,90 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Geelilakka NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
nded Top Coat Roosa Geelilakka nded Top Coat Roosa
3,90 € *
Geelilakat edullisesti - verkkokauppa takaa halvat hinnat

Geelilakka nimikkeen alta löydät laajan kirjon erityisominaisuuksilla varustettuja kynsilakkoja. UV-kynsilakassa yhdistyvät UV-geelin pito ja tavanomaisen kynsilakan helppo levittyvyys, joten luonnonkynsien vahvistaminen ja kaunistaminen on helppoakin helpompaa. Eri väreissä ja tekstuureissa saatavilla olevat UV-kynsilakat kovetetaan UV-lampun alla, joten ne ovat erityisen kestäviä ja pysyvät pitkään kauniina ilman rakennekynsien vaatimaa vaivannäköä. UV-kynsilakan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu sen lujuus, jonka ansiosta myös katkeilevat ja pehmeät luonnonkynnet vahvistuvat. Akryyli- tai rakennekynsiin verrattuna nämä lakat levittyvät huomattavasti ohuempina kerroksina kynnelle, joten kynsimuotoilu näyttää luonnollisemmalta. Ei enää työlästä odottelua, koska lakka kovetetaan heti levityksen jälkeen UV-valolla.

Tällä tavoin estetään myös tavanomaisen kynsilakan käytöstä tuttujen rumien painaumien synty. Rakennekynsien tavoin nämä lakat kestävät rasituksesta riippuen jopa kuusi viikkoa. Tarvittaessa geelilakka on helppo poistaa kynsilakanpoistoaineella. Geelilakka kestää geelikynsien tavoin pitkään kauniina ja kiiltävänä ja se tekee luonnonkynnen pinnasta kestävän ja naarmuuntumattoman. Erityislakka levitetään useina kerroksina pitkän keston takaamiseksi. Aluksi kynnet huolletaan, kynnen pinta hiotaan bufferilla karheaksi ja puhdistetaan rasvasta kynsienpuhdistusaineen avulla. Base Coat -pohjalakka muodostaa ensimmäisen kerroksen ja toimii siten pohjana UV-värilakalle. Pohjalakka levitetään muiden kerrosten tapaan ohuelti siveltimellä ja kovetetaan UV-valolla. Kerrosten tulee olla ohuita, jotta ne kovettuvat täysin. Geelilakkaa voi levittää yhden tai useamman kerroksen, kunnes haluttu värisävy on saavutettu. Halutun tuloksen saavuttamisen jälkeen kynsi viimeistellään Top Coat -päällyslakalla.

Viimeistelylakka pitää huolen lakan lujuudesta, loistavasta kiillosta ja estää naarmuuntumista. Geelilakka soveltuvat erityisen hyvin ongelmakynsille, joihin tavanomainen rakennekynsi ei kiinnity kunnolla. Geelilakka ei tee kynnestä juurikaan raskaampaa, mutta se vahvistaa luonnonkynttä niin, että se voi kasvaa rauhassa. Tavanomaisiin kynsilakkoihin verrattuna UV-värilakat kestävät rasitusta jopa useita viikkoja säilyttäen tyylikkään kiiltonsa ja tasaisen pintansa. Nded-UV-kynsilakkojen valmistuksessa ei käytetä metyylimetakrylaattia (MMA), joten ne soveltuvat allergikoille ja ovat erityisen hellävaraisia kynsille ja kynsinauhoille. Tutustu nded-verkkokauppaan ja löydä laajasta merkkien, efektien, värien ja tekstuurien valikoimasta juuri sinulle sopiva Geelilakka! Näiden helppokäyttöisten tuotteiden ansiosta loihdit luonnonkynsiin aina uusia yksilöllisiä ja kiehtovia koristeluja.

 Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen