Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Studio Edition
Luonnonkynsien vahvistaminen Vylet-Nails Studio Edition –rakennegeeliä käyttäen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Mutta kynnet, Monet haaveilevat kaunis kynnet usein peruuttaa tai hajota. Mutta kauniit kynnet kaikille Unelma edelleen. Sijaitsee asianmukainen koulutus, taito ja käytännön erityistä huomiota hyviä tuotteita ja oikeat varusteet. Meidän Vylet nails Studio Edition rakennus geeli standardin yhdistää korkein 15 ml Laatu ja jalostuksen mahdollisuuksia. Se on ajan tasalla Geeli tutkimuksen tuotettu, meidän kanssa meidän pitkäaikainen Taata valmistus kokemus ja noudattamisen kaikissa Euroopan Standardeja. UV-geelit ja Värigeelit sekä geelit Vylet-nails Studio Koskaan jäänyt nail Studio Edition. Geelit voi olla Kynnet näyttää täysin luonnolliselta, ne vakaa ja joustava ja Tee kaunis kynnet. Ennen käyttöä Harkitse geeli Sekoita. Rakentaja geeli jälkeen toiseen kerrokseen kovettunut Pohjamaalaus geeli. Korkein kohta olisi, kun suunnittelun geelillä Nail design Vinkki väliin, ja ovat luonnon naulata. Niin voi täydellinen C käyrä töihin, mikä on tärkeää luonnollista etsiä. Katso itse, on meidän Vylet Geeli sarja olla hämmästynyt. Sarja tarjoaa täysin koordinoitu geelit tarkoitukseen, primer, tiivistysaine, kuten väri gels kiiltoa ja glitter. Geelit voi käyttää myös epäröimättä allergikoille.

Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5385
Yhteenveto
5
18
4
5
3
2
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen