Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Studio Edition
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Vylet-Nails Studio Edition -neonvärigeeli
Tiedot
+
Rakastat sitä, kun otat keskeiseen? Sitten Vylet-nails luodaan Studio Edition neon väri geeli. Tämä UV saat Ilmainen huomiota geelit ja väri geeli paljon ihmisiä. Kynnet saatettava oikea muoto ja pituus ja ylläpitää niitä normaalisti. Olet saapunut hakemus primer tai rakennuksen geeli voit Vylet-nails kynnet soveltaa Studio Edition Väri geeli haluamasi väri ja kovettua suoraan jälkeenpäin. Kynsien muotoilu vahvuus on erilaisia neon väri ei vielä tuo toinen ohut kerros. Kerrokset voidaan soveltaa usein kuin toivottu, se huomaa vain, että kaikki geeli pinnoitteet aina ohut malli. Muuten on vaara, että geeli UV-lampun alla ei voi täysin suojattu, ei siis karkaistu 100 %. Myös helpottaa työn kautta keskipitkän tekstuuri ja tasoittaa itse helposti itsestään. Tämä säästää ylimääräinen tekemistä työn. Voit yhdistää eri Nailart-tarvikkeet neon-geeli. Ei ole mitään rajoja mielikuvitusta ja voit tuoda tämä suuri itse suunnitellut mallit ja tekstuurit teidän kynnet. Anna, silmiinpistävää neon värillinen kohtuuhintaan laadukkaita Väri geeli kynnet.
Mitat
+
0.033 Metriä (m)
0.029 Metriä (m)
0.024 Metriä (m)
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen