Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition Maali Geeli
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Vylet nails Studio Edition maali geeli on tiivistäviä geeli voidaan vain haaveilla. Mutta sinun ei enää unelma, koska voit ostaa tämän tuotteen meiltä. Se sopii allergiaan taipuvaisille ihmisille. Tietenkin voit pyytää kuin taulukon varmistaa. Sieltä löytyy tarkka aineet. Joka muuten koskee myös mitään UV geeli ja väri geeli muita tuotteita myös. Vylet-nails Studio-Edition-sarjan tiiviste on erittäin vahva ja antaa lyömätön kiiltävä tutkinto, veistoksellinen kynnet. Tämä erityisesti suunniteltu sealing sinetöintigeeli on keskiviskoosinen ja sujuu Kiitos vaikutus hunajaa, tasaisesti ja itsenäisesti. On helppo työskennellä, koska se on ohuina soveltaa loppuun ja kuumassa ilmassa UV valo yksikkö. Voi huoli violetti väritys. Tämä on integroitu anti-Gan-suoja. Se tarkoittaa, että malli tilanne ole niin helposti läpi savuke turkkilainen tai voimakas auringonvalo tai solariumin haalistu tai kellertävä. Lopullisen kovettumisen jälkeen jatkuu kauan suojassa naarmuilta hoidettujen kynsien pintaa. Hanki täydellinen geeli 15 ml sisällöllä kauniisti muotoiltu purkin kansi. Studio Edition lupaa etiketti kokeilemisen. Kokeile korkealaatuisia valmis tuote - palvelumme puhuvat puolestaan - get ammatilliset tarpeet!

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.3636
Yhteenveto
5
4
4
7
3
0
2
0
1
0
4
Mikä naista geeleistä sopii pinnoitteeksi myös akryylikynsiin. en halua tehdä geelillä vaan vain sellainen pintageeli hakusessa. mikä näistä..?
Kellonaika:21:31
Päivämäärä:28.02.2012
Artikla: 15 ml
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen