Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Studio Edition
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Vylet-Nails Studion Edition GLAMOUR –värigeeli upeisiin kynsiin
Tiedot
+
Voit Etsitkö että hyvin erityistä kynsien malleja? Sinun tulee olla siellä meidän Vylet nails Studio Edition GLAMOUR Väri geeli ylemmän luokan 5 ml kapasiteetin löytää! UV-geelit ja Värigeelit ovat täydellisiä työkaluja ammattilainen Malli sijainti. Geelit Vylet-nails Studio-Edition on erinomainen Ominaisuudet. Sinulle glamour Väri geeli geeli huippuluokan. Tämä on erittäin vaikeaselkoinen. Hienoimmista yhteisvaikutus ovat täysin trendi ja antaa kynnet ovat hyvin erityinen extra. Että Geeli on keskipitkällä viskositeetti ja näin sopivammaksi käsitellä. Kautta sen omaisuuden, joka se jopa sileä venyy, vaikea on Työn olla kysymys, koska geeli ei suoriteta. Geeli voidaan joko sovellettava pohjamaalaus geeli-tai rakennuksen geeli. Niin, että Kaikki geeli UV-lamppu palaa ja se kovettuu täyteen, olisi sovellettava ohut. Jotta enemmän väri-intensiteetti REACH geeli voidaan soveltaa toistuvasti. Kanssa Voit kaunein kuviot antaa tämä geeli kynnet. Anna Voit mielikuvitus juosta vapaana. Luo tämä geeli kohokohtia! Me Voit toimittaa korkealaatuisia tuotteita. Nauttia monta vuotta Luottaa valmistajien kokemus. Tuotteemme ovat ajan tasalla Gel technology valmistaa ja sovelletaan tiukkoja sovellettavia arviointiperusteita.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.2
Yhteenveto
5
1
4
4
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen