Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet-Nails Studio Edition -geeli, ranskalainen – kynnenkärkigeeli
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Olisiko sinulla on kynnet, jotka poikkeavat toisistaan hyvin vähän päässä luonnolliset kynnet? Voit tehdä tämän kanssa Vylet-nails Studio Edition Ranskan geeli. Soveltamalla tämän Ranskan kynnet sinulle luonnollisen näköiset kynnet geeli. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa sovelletaan valkoinen Kynsitipit geeliä. Voit jakaa Ranskan geeli harjalla pohjamaalaus geeli tai rakennuksen geelin kovettumisen jälkeen paikalla pyörre. Se on kovettunut-geelit ja Värigeelit mallinnus sekä muut UV UV valo yksikkö mukaisesti. Pigmentit on tärkeää, että voit Studio Edition ohuina Tämä geeli vuori Vylet-nails saavuttaa 100 % paranna. Vain sillä tavalla se voidaan esitellä täysin. Kiitos Ranskan leviää sileä, itse geeli vaikutus hunajan mitä tallentaa lisää työtä. Myymälässämme heillä on eri sävyjä valita. Valita valkoinen, pehmeä valkoinen, vaaleanpunainen/milky ja taivaallisen White Dial. Tämä ranskalainen geeli kynsien, Studio-laatu ääni ja ajan tasalla tutkimuksen, antaa heille teidän keinotekoinen kynnet niin paljon luonnollisuutta, että tuskin kukaan muistaa, että nämä eivät ole aito. Älä odota enää ja tilata ranskalainen geeli etsii hienovaraisesti kynsien sormenpäät.

Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.6667
Yhteenveto
5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen