Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Revolution
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Vylet Nails vallankumous Pohja geeli
Tiedot
+
On joitakin asiakkaita, että perinteiset UV geeli & Väri geeli ei ole vastuussa tai tavallista nopeammin Nail ratkaista? Sitten meillä on täällä juuri sinulle – koska Vylet-nails Vallankumous-tuotteet on suunniteltu ongelma kynnet. Kanssa Tämä uusi UV geeli voi sukupolven, ellei vammaisten ongelma kynnet, rasvainen kynnet, uritettu kynnet tai muita ongelmia ja nauttia Kynsien muotoilu ja Nailart mallinnus sivustot ovat. Vylet-nails revolution Pohjamaalaus geeli 15 ml 100 % tarttuvuus tukeva ja säädetään huoleton yllään nail art kynnet. Tämä geeli on tarkoitettu Parantaminen liittyy nimenomaan naula ja rakennegeeli on kehitetty. Vaikka Vihje käytetään luonnonkynnen laajennus, tarjoaa pohjamaalaus geeli jäykkyys. Jos käytät näitä tuotteita ei rajoituksia lopputulos huomata kaiken Nail art menetelmiä sovelletaan, ja se voidaan yhdistää. Tämä tuote Markkinoille geeli, joka mahdollistaa kaikenlaisia ongelma kynnet tehdä asiakkaat onnellinen paitsi lyhyellä aikavälillä tai nauttia kauniista ja ennen kaikkea säilyttää nail art kynnet saivat. Vakuuttaa paitsi itse, mutta myös oman asiakkaiden meidän Studio laatutuotteita ja näet, keskeytetty tai tilapäisiä kynnet ovat ohi. Asiakkaasi Kiitos, Jos käytät näitä tuotteita.
Mitat
+
0.064 Metriä (m)
0.065 Metriä (m)
0.045 Metriä (m)
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen