Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Revolution
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Vylet Nails Revolution arktinen geeli
Tiedot
+
Voit loihtia kaunein mallikerros UV geeli ja väri geeli. Yksi ominaisuus monet geelit on kehittää todellista lämpöä kuivatuksen. Tämä on kuuma, paitsi aivan kuuma. Se koetaan erittäin epämiellyttävä, joskus tuskallista kuin oikea. Meillä vallankumous geeli. Vylet-nails revolution Arctic UV geeli on yhtä kuuma kuin muut geelit. Täällä on vaan hyviä ominaisuuksia, jotka muut Vylet-nails revolution värigeeli tekevät niin suosittu, älä missaa. Kiitos uusin tutkimus Geelimme ovat myös johtaneet.Kun LED-lampun alla geeli on kovettunut, se näyttää tylsää, tämä ei kuitenkaan ole ongelma. Meidän soak-off tiivistys geeli tai Gelpolish saat hieno pintamaalia päättymään kynnellä. Tai kiillotus kynsien lopussa vain kiillotus lohko korkea kiilto. Geelit vallankumous on ominaista korkealaatuista. Ne voidaan käsitellä helposti ja loihtia kaunis kiilto kynnet. He itse sileät liikkua paljon arkistointi työtä tallennetaan. Jopa aloittelijat kynsien muotoilu pystyy käsittelemään geeli-sarjan koska johdonmukaisuus antaa heille riittävästi aikaa. Täydellinen tuloksia Käytä myös muita sarjan geelit koska LED-geelit yhdenmukaistaa hyvin keskenään. Vaikeaa tai ns ongelma kynnet, geelit ovat myös ihanteellinen, koska niillä on erinomainen tarttuvuus. Hissien on lähes mahdotonta. Geelit voidaan ohuesti, joten ei ole paksu geeli kynsien on mikä tekee luonnollisen ilmeen. Haluat rakastaa Tämä geeli ja käyttää muita useammin. Luo kaunein malli kerrosta, kateutta muille. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5
Yhteenveto
5
5
4
2
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen