Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Revolution
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Revolution 4D-värigeeli muovailtavien kynsiaiheiden muotoiluun
Tiedot
+
Tee exclusive 4 d-design kynnet. Sinulle olemme kehittäneet geelillä, joka voi muodostua ja se tuskin toimii. Vylet-nails revolution 4 d Väri geeli on vakaa UV-geeli ja hyvin peittävä Väri geeli. Tämän tuotteen voi vaivattomasti manata koriste tai 3D malleja kuten kukat ja lehdet, yksinkertaisesti kynnet. Kevyeen geeli on myös kuivatuksen lyhyeksi. Tuhlaat ei arvokas aika ja hieman lähempänä sinun Traumnailart. Lehdet tuotetaan esimerkiksi: valmis pohja mallinnus ja leimata heidät. Pyyhi hiki kerros. Hieman 4 d ottaa geeli harjalla ja laittaa se haluttuun asentoon. Seuraavaksi varovasti painamalla keskellä geeli harjalla ja vedä se hieman yhteen suuntaan. Välillä, vain maalata Zellette, kastettu cleaner harjalla ja sitten siirtyä puolin pitkin, geeli harjalla luoda lehtien kärki. Nyt voit sisustaa paperi helmet tai kiviä. Älä unohda kuivatuksen! 4 D Vylet-nails revolution geelit ovat tarjolla monia houkuttelevia värejä. Antaa vapaat kädet luovuutta. Sisältö: 15 ml. Luo oma mestariteoksesi 4 d geelit Vylet-nails.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
3.6667
Yhteenveto
5
1
4
0
3
2
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen