Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Elements
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Vylet-Nails Elements -viimeistelygeeli
Tiedot
+
Jälkeen täydellinen kynsien mallinnus ja koristelu Kynnet tehdään, kynnet on aivan täydellinen ja laadukas tutkinto. Tämä viimeistely Vylet-nails-Elements Sinetöinti geeli 15 ml saada kynnet erittäin hyvä lähtöviiva resistenssi ja kiiltävä tutkinto, joka suojaa kynnet ulkoisia voimia. Että Vylet-nails geeli tiivistesegmentti sijaitsee kaupungin kovettunut Rakennus geeli ohuesti ja sitten kovettunut. Että Kovettuminen vaihtelee UV-yksikön ja on yleensä välillä 2 ja 4 Minuuttia. Kynnet olisi varustettava Nailart, on varmistaa, että tämä tapahtuu ennen hakeminen tiivistysaine-geeli, koska Edustaa loppuun tiivistys geeli kynnet. Ei jokainen UV geeli & Väri geeli sopii allergikoille, mutta ei tämän Tuote. Vankila turvallisuus on 100 % Vylet-nails Element tiivistys geeli laatutuote korkealaatuista. Että Tämä geeli viskositeetti on keskiviskoosinen ja violetti väri. Asiakkailleen ja On ihastunut tämä kaunis ja helposti sovellettava geeli joka tuo upea kiilto vaikutuksia kynsien. Tuotteemme ovat kaikki viimeisimmän teknologian ja tuotekehityksen kynsien muotoilu Teollisuus. Lisäksi tiivistäviä geeli teemme monet muut geelejä meidän lajitelma, josta löydät Myymälämme.
Mitat
+
0.068 Metriä (m)
0.068 Metriä (m)
0.042 Metriä (m)
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4
Yhteenveto
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen