Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements rakennegeeli auttaa kynsienmuotoilussa
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Vylet nails Element rakentaa geeli on geeli, joka mahdollistaa malli C-käyrä (paine kohta). Näin vakiinnutetaan taide- ja luonnonkynnen ja siten estää tauko stressiä point-alueella. Siksi onkin tärkeää käytät niin tämä geeli kerros jälkeen kovettunut pohjamaalaus geeli on korkein kohta keskeltä. Varmista, että ylhäältä puoliväliin geeli kynsien kasvua ja joudu kynsinauhat samaa kaarta. Sivuilla Varo, että työ ei ole ohuempi. Kynsien pituus on rakenne geeli paksuus. Enää kynsien, vahvempi lukon olisi. Jos ajatellaan, että kynsien puolella, C-käyrä ei voi näyttää vuori, mutta enemmän kuin lempeä aalto. Kunkin UV-geelit ja väri geeli on sekoitetaan ennen käyttöä. Voit valita seuraavat kolme versiota väri ja viskositeetti tämän rakennuksen geelit: - Rosé - selkeä ja vaaleanpunainen - maitomainen standard viskositeetti. -Selkeä geeli, kun paksu viskoosi ja keskipitkällä viskositeetti. Houkutteleva design Upokas meille Verkkokauppa ja studio laatu ovat kaikki neljä UV-geelit. Vielä katsoa myymälässämme ja tilaa tämä ja muut geelit Vylet-nails elements-sarjan kynnellä.

Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4
Yhteenveto
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
4
Todella hyvä geeli ja pysyy hyvin kynnellä. Purkki on todella huono. Lasipurkin sisällä oleva muovipurkki irtoaa melkein heti lasipurkista, josta syystä geeli valuu korkin välistä sekä valuu lasipurkin ja muovipurkin väliin.
Kellonaika:09:28
Päivämäärä:08.09.2014
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen