Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vylet-Nails Elements
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Vylet-Nails Elements -alusgeeli
Tiedot
+
Kädet ja kynnet ovat alttiita korkea stressi päivittäin, koska se ei ole aina helppoa hoidettujen käsissä. Jokapäiväisessä elämässä on paljon asioita, jotka vahingoittaa kynnet kuin esimerkiksi puhdistusaineet. Kauniit kynnet tarvitsevat kuitenkin jäädä unelma. Keinotekoinen Kynsitipit ja mallikerros geeli tai akryyli kynnet ovat hyvin suojattu ja käsissä näyttää siisti. Luonnolliset kynnet päästä haluttuun pituuteen, ne voidaan monistaa ilman vinkkejä geelillä. Geelit ja Värigeelit voi monia eri tuotteita UV luoda kauneimmista luomuksista. Vylet-nails elements erittäin laaja valikoima muun muassa on meidän Vylet-nails-elements pohjamaalaus geeli, joka muodostaa täydellisen perustan kunkin mallikerros. Se on kuin kaikki tuotteet korkealaatuisia ja on pitkä säilyvyysaika. Se kiinnittyy turvallisesti kynsien ja tekee lähes mahdotonta lift malli voi. Pohjamaalaus geeli on lempeä luonnonkynnen ja voidaan käyttää rakentamiseen, vinkkejä sekä puhtaan luonnon kynsien vahvistaminen. Testaa meistä ja tuotteistamme. Sinua ilahduttaa pohjamaali geeli. Voit myös luoda kaunis malli kerrokset ja Naildesigns. Haluat olla huomaamatta geeli.  
Mitat
+
0.069 Metriä (m)
0.071 Metriä (m)
0.042 Metriä (m)
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5
Yhteenveto
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen