Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Viimeistelygeeli
Kynsille kiiltoa ja suojaa hapottoman viimeistelygeelin ansiosta
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Sinulla on keinotekoinen kynnet kaupallisesti saatavilla myymälässämme NDED Geeli mallit ja ihan nyt vielä loistava pinta Saavuttaa kynnellä? Laadukas NDED tiiviste geeli - happovapaa Antaa Sinulla on keinotekoinen kynnet täydellinen päätökseen. Vahva geeli estää naarmuja, mutta kiiltävä tekee kynnet vaikutus. Laadukas geelillä hunajaa vaikutus Tiiviste kynnet, tarvitsee vain ohut kerros. Nämä koske rakennuksen geeli ja hyökkäyksissään. Ota kerros hiki siivooja pois ja naarmuuntumaton pinta ja lumoava kynnet. Myös arkistointi voidaan välttää. Tämä tiivistys geeli korkealaatuista, Katso shop UV-geeli & väri geeli edulliseen hintaan seuraavia määriä: 5 ml. 15 ml, 30 ml, 50 ml, 250 ml, 1000 ml, 2000 ml, 4000 ml ja 5000 ml. Eri määriä vuoksi vain Yksityiskäyttöön, mutta myös kaupalliseen käyttöön. Saat meiltä ainekset kautta käyttöturvallisuustiedote. Varmista Kaikki geeli-tuotteiden, että et koskaan eri geelit Valmistajat käyttävät koska tämä art kynsien kestävyys voi vaikuttaa. Pääsy ja tutustu uusimpiin Kehittämistä, jotta kynnet kimaltelevaa kohtaus. Kaikki NDED UV geelit kosmetiikkadirektiivin ja ovat jopa tulkita happovapaa.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.3585
Yhteenveto
5
59
4
33
3
9
2
3
1
2

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen