Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vaihegeeli
nded Lasikuitu-1-vaihegeeli
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Lasikuitu-1-vaihegeeli on ratkaisu jonka avulla voitte luoda kynnet alusta loppuun. Ette enään tarvitse muita lasikuitugeelejä. Jokaisella joka työskentelee kynsien parissa, omaa oman tyylinsä työskennellä. Jotkut käyttävät mieluummin jokaiseen vaiheeseen omaa geeliänsä, alus-, rakenne- ja viimeistelygeelejä. Jotkut taas valitsevat mieluummin yhden geelin kaikkiin näihin tehtäviin, 1-vaihegeelin.
Luonnollisesti kaupastamme löydätte tarvitsemanne, huolimatta siitä mitä haluatte. Geelit ovat saatavilla kirkkaana tai roosan värisenä vaihtoehtona. Mikäli haluatte peittää kynnellä olevia pieniä epätäydellisyyksiä, kannattaa valita roosan värinen vaihtoehto. Se auttaa luomaan tasaisemman väripinnan. Jos taas tavoittelette luonnollisemman oloista vaihtoehtoa, voitte valita kirkkaan vaihtoehdon. Lasikuitugeelit ovat erinomainen vaihtoehto etenkin luonnollisen oloisiin kynsiin, sen avulla kun on mahdollista luoda ohuet ja silti kestävät kynnet.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.7105
Yhteenveto
5
28
4
9
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen