Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vaihegeeli
UV-geelit, värigeelit – NDED-kaksivaihegeeli
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Miksi käyttää kolme eri kynsien geelit, jos saat vain vakaa tekokynnet Vaihegeelit NDED 2 kuin jos käytät kolme eri geelejä? Arkistointi ja tummua luontainen kynsien kynnet alussa. Etsi kaikki kynnet oikea Vinkki-koot kättelyssä ja kiinnitä se kynsien liimaa. Tiedoston kaikkien kynsien vinkkejä haluttu pituus ja muoto ja sitten tuo siirtyminen luonnollinen keinotekoisia naulan tasolla. Seuraavassa vaiheessa sovelletaan ensimmäinen kerros 2 vaihe rakentaja geeli ja kovettua UV light laitteessa sen mukaisesti. Heti ensimmäinen kerros malli C-käyrä samalla kynsien muotoilu geeliä. Täällä sinun pitäisi treenata paksu, mutta pehmeä pullistuma luonnollinen ja keinotekoinen kynsien. Voit uudelleen kovettua tämä kerros geeliä UV-lamppu. Poista cleaner hikoilu kerros sitten ja sileä geeli kaikki epätasaisuudet. Voit käyttää tähän hieno tiedosto. Sinun keinotekoinen kynnet vielä täydellisen suojan naarmuja, antaa ja saada, he kiilto suosittelemme laittaa tiivistäviä geeli saman sarjan lopussa. Meidän 2 vaihetta geeli tuotteen eri UV-geelit ja Värigeelit, tänne korkealaatuisia nail Studio-laatu, uskomattoman edullinen.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.7895
Yhteenveto
5
30
4
8
3
0
2
0
1
0
jeii
Kellonaika:11:00
Päivämäärä:09.01.2012
Artikla: NDED | 50 ml
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen