Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Vaihegeeli
UV-geelit, värigeelit – American Line -vaihegeeli
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Tässä paljon UV on kynsien mallinnus-geelit ja Värigeelit tarvitaan. Amerikkalaisten Linja on täydellinen kumppani mitään UV geeli mallinnus. Se voi olla kaikille Käyttää kerroksia ja joustava vakaus ovat kynnet yksi ultra turvallisesti. Koska se itse tasoittaa, säästää paljon sitä työlästä arkistointi työtä. Muokata on tarpeeton useimmissa tapauksissa. Jälkeen Sinulla on kaunis kiiltoa poistamaan viimeinen kerros hiki kynsien pinnalla. Lisäksi se ravitsee kynnet, sillä erityiset kalsiumia ja vitamiini monimutkainen on. On erityisen hyvä tarttuvuus Uusi liima-vahvistin, joka on sekoitettu geeli. Lisäksi 1 Vaihe-Builder geeli sarja löydät paljon lisää geelit American line kaikki sointuvat täydellisesti toisiinsa. Mallintamisen tulosten avulla Nämä tuotteet on ehdottomasti vakuuttaa ja innostaa. Mallin sijainti, joka ei ole näyttää aivan täydellinen, mutta myös mitään hoitoa kynnet tekee. Me tarjota paitsi ilmenee, että valmistajat, mutta myös parhaita Laadun tuotteista, jotka kaikki tarkan valvonnan. Vakuuttaa Teidän itsenne testi meidän geelit American line-sarja on geeli ei enää halua missaa ja Ihmettelen miten niin kauan ilman voisi tulla ulos!  

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.95
Yhteenveto
5
19
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen