Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Väripigmentit
Väripigmentit omien uusien värigeelien luomiseen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Luokaa nded värpigmenttien avulla täysin oma UV-geeli -värivalikoima. Värivalikoimamme tarjoaa teille sopivat värit jokaiselle vuodenajalle sekä kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Ei väliä haluatteko juhlakynnet Satin-Pearl -pigmentin avulla, tai käyttää vaikkapa Red Gold -vaihtoehtoa. Syksyyn voisi sopia esimerkiksi Macchiato -värisävy. Jokaiseen kuviteltavissa olevaan hetkeen sopiva värisävy löytyy varmasti. Ottakaa hyöty laajasta värivalikoimastamme joka kattaa 41 eri väriä. Sekoittakaa vaivattomasti oma värisävy jokaiselle asiakkaallenne tai omaan käyttöön. Ainutlaatuisempia kynsiä saa hakea! Huomatkaa että käytätte pigmenttejä säästeliäästi sekoituksissanne, liian paljon väriä saattaa haitata geelin kovettumista. Halutessanne voitte lisätä pigmenttejä suoraan kynnelle levitetyn geelin pinnalle. Luovuudellenne ja mielikuvituksellenne ei ole rajoja. Pigmenttimme eivät ole vain yksityiskäyttöön tarkoitettuja, vaan sopivat myös yrityskäyttöön. Ne täyttävät eurooppalaiset säädökset sekä asetukset. Ottakaa siis hyöty nded studiotason laadusta.

Info : Pigmentin väri voi poiketa halutusta lähetyksen tai säilytyksen jälkeen, väri palautuu kuitenkin kun pigmentti on sekoitettu.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.55
Yhteenveto
5
39
4
15
3
1
2
0
1
2
4
nämä pigmettijauheet todella monikäyttöisiä ja hyviä! Täysin ihastunut näihin!!!
Kellonaika:12:44
Päivämäärä:30.03.2013
Artikla: antrasiitti | 3 g
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen