Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Pastellivärigeeli, hienovaraisiin kynsiin pehmeissä sävyissä
Tiedot
+

Haluat tehdä kynnet, huomaamaton ja kuitenkin kunnossa, mutta ei pitäisi olla kirkkaasti väri? Sitten NDED pastelli Väri geeli sopii juuri sinulle. Se pysyy huomaamattomasti väripaletti ja kestää kauemmin kuin perinteiset kynsilakka. Voit käyttää joko suoraan pohjageelin tai suoraan niiden rakentamiseen gel halukkuuttamme Väri geeli. Ei ole väliä, onko haluat vain parantaa luonnolliset kynnet tai tekokynnet malli. Hakemus voidaan tehdä helposti, koska se automaattisesti tasoittaa ulos itse, ja kiitos sen keskellä viskositeetti, se voi käsitellä erityisen hyvin. Saavuttaa hyvä lääke on tällainen UV-geeli & väri geeli, on suositeltavaa asentaa tämä koska ohut geeli kynsien väri-pigmenttejä. On varmistaa, että kokonaan kerros UV-valon valaistu geeli ja siten parempi kestävyys on annettu. Haluamillesi pastelli on kuitenkin hieman liian hillitty, voit soveltaa ohut Lisäkerrokset geeli kynsien ja anna kovettua, kunnes olet saavuttanut haluamasi sävy. Kynsien muotoilu UV-Värigeelit tehdä hyvä valinta, koska se on nail Studio äänenlaadun, eri, pastelli, saatavilla edulliseen kanssamme.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.479
Yhteenveto
5
104
4
47
3
14
2
3
1
1

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen