Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Hohtava helmiäisefekti - Euro-Line PEARL-värigeelillä
Tiedot
+
Tähän nail gel voit imagination vapaat kädet voidaan. koska mahdollisuus monikerroksinen soveltamalla geelillä saavuttamiseksi erivärisiä vahvuuksia Pearl vaikutus, mutta myös useita värejä mallin yksittäisiä ja mielikuvituksellinen design kynnet. Ei ole väliä, onko sinulla on luonnollinen tai keinotekoinen kynnet. Valmista manikyyri kynnet, Euro-Line PEARL Väri geeli suoraan perus- tai rakenne geeli ja jättää alle UV-lamppu, kuivatuksen kynsien muotoilu. Euro-Line UV-geelit ja väri geeli-sarjan avulla helppo ansiosta keskiviskoosinen pelkällä ammattilaisia. Ylimääräinen tekemistä työ on edes tulossa sinua, koska se laajentaa itseään sujuvasti. On tärkeää tämä geeli, ohut kunkin kerroksen asentaminen kynsien, koska se voi vain niin täysin valaistu UV-valoa. Olisi värin voimakkuutta Perl Väri geeli ei riitä ensimmäisen soveltamisen jälkeen, voi kovettua edelleen yhtä monta kerrosta, kunnes olet saavuttanut haluamasi värin tuloksen. Sitten voit hakea tiivistäviä geeli ja mahdollisesti jopa wundervollere kiilto-geeli Pearl vaikutus kuten tavallista. Tämä korkealaatuinen värillinen nail gel voit liittyä vivahteita valkoinen, työlupa, työlupa vaaleanpunainen ja tähtienvälinen huuhdotaan 15 ml sisältö.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen