Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Meikkigeeli auttaa kynsien kellastumista sekä niiden epätasaisuuksia vastaan
Tiedot
+
Voit värin nauloja tai kuoppia kynsien pintaa ja haluat kastikkeeseen? Meillä on ratkaisu tähän. Yksinkertaisesti soveltaa geeli kynnet meidän Euro-Line-meikki. Kuten tavallista aloittaa oman mallinnus. Ennen meidän meikki sovellus geeli olisi sovellettava alempi kerros pohjamaalaus geeli ja parannuskeinoa. Voit geeli, pikemminkin kuin rakenne geeli meikki kerrokselta kynnet malli. Harkitse geeli geeli tai meikki malli C-käyrä. Välillä luonnollinen siirtyminen että geeli olisi sovellettava paksuin ja laskevan uudelleen kärki kynsien ja kynnenvieruskudoksen, luo hieman kaarevuus. Kovettua nail gel ja siivooja poistaa hiki sitten kerros. Huomaa kaikki epätasaisuudet kovettunut UV-geeli, voit tasoittaa niitä hienoja tiedosto. Täydellinen mallinnus tiivistäviä geeli. Tämä suojaa mallinnettu kynsien naarmuja vastaan ja antaa hänelle lisäksi kauniin kiillon. Suosittelemme käyttämään kaikki geeli kerroksia saman sarjan saavuttamiseksi pitkäaikainen kestävyys. Sinulla on juuri tämä ongelma niin päätät nopeasti meidän jalo-avu täytetään geeli alkaen tuotteen eri UV-geelit ja Värigeelit.
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.75
Yhteenveto
5
9
4
3
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen