Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Euro-Linen EDITION-värigeeli on erityisen peittävä
Tiedot
+
Lisäksi erittäin läpinäkymätön pigmentit hieno trendikäs chrome lisävarusteina Euro-Line EDITION Väri geeli 15 ml, jossa säädetään hyvin erityinen vaikutus taiteen tai luonnon naulata. Tämä UV-geeli voidaan soveltaa luonnon tai keinotekoinen kynsien. Siinä ei ole väliä mitä kynsien, sitä sovelletaan, sillä silmiinpistävää näyttää tämä väri geeli väripalkit sormi voidaan loihti. Sitä voidaan soveltaa täysin naulan tai mutta käytetään yksilöllisiä koristeita. Ole mitään rajoja mielikuvitusta, kun käytät. Tämän tuotteen ansiosta nail design kehitys keskipitkällä viskositeetti, jossa geeli helposti ja yksinkertaisesti ja voidaan naulata. Helposti avulla geeli harjalla kulumista, rakennus tai pohjamaalaus geeli geeli. Huomata on että euro-line Väri geeli sovellettu ohuina kovettunut kynsien. On mahdollista soveltaa useita ohuita kerroksia, on kuitenkin tärkeää, että jokainen kerros on kovettunut. Jos tasot ovat liian paksu, UV valo ei geeli ja kynsien voi paistaa niin, että väripigmentit paistaa. Keskellä viskositeetti geelillä venyttää sileiden yksin, niin, että ei voi olla muodostumisen aallot ja ruma lomakkeet naulata. Tämä geeli harjoittaa eri värejä, jotka on tuotettu korkealaatuista.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.3333
Yhteenveto
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen