Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
American-Line pastellivärigeeli, erittäin laadukas UV-geeli
Tiedot
+
Kiitos hieno suljetuissa pigmentit erikoistehosteita keinotekoista tai luonnollista kynsien loihti UV-geelillä. American line on yhdysvaltalainen tutkimus alalla UV-geelit ja Värigeelit pastelli Väri geeli helppo soveltaa ja käsitellä. Mukana 15 ml-Värigeelit yksi tulee monissa sovelluksissa. Käytettäessä, muista, että ohuita geeli on sovellettu, koska muuten UV-valo loistaa läpi koko geeli ja niin halutut vaikutukset tulevat pätevyyttä. Jos tuotetta käytetään liian paksu, myös ei 100 % paranna voidaan tehdä. Geelillä harjalla, voit käyttää helposti UV-geeli karkaistu rakennuksen geeli tai kovettunut pohjamaalaus geeli. Haluat saada erityisiä väritehosteita ja Naildesigns, myös värinä useita ohuita kerroksia voidaan soveltaa. Ei ole rajoja, luovuus ja mielikuvitus voidaan jättää vapaat kädet. American line pastelli geeli on eri värejä kuten vaaleanpunainen, luumu ja magenta. Mutta värit keltainen-, lohi-ja paljon muuta. Vakuuta itsellesi, että tämä geeli on ehdottoman välttämätön tuote kaikille paljon korostetaan puhdas ja kaunis Nailart. Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealaatuista. Tilaa uusi väri geeli tänään ja suunnittelu valmis menemään pian.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4
Yhteenveto
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen