Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
American-Line neonvärigeeli taikoo prameita efektejä kynsiin
Tiedot
+
Erittäin trendikäs ja houkutteleva geeli, joka meidän toimittaa American line neon väri geeli. 15 ml laadukkaita Väri geeli tarjoaa trendikästä vaikutukset art tai luonnon naulata. Yhdysvalloissa on ehdoton Renner nyt myös tarjolla. Tämä tuote noudattaa kosmeettisia, kuten kaikki tuotteemme, ja turvallisesti voidaan siis. UV-geeli on erittäin helppokäyttöinen ja auttaa, koska se on keskiviskoosinen, mikä varmistaa, että se itse tasoittaa venyttää, joten ei ruma aalto kokoonpanojen naulata voi tapahtua. Geeli harjalla avulla levitetään. American laadun tämä tuote on yksi luokkansa, koska paitsi että se ulottuu itse sileä, se on myös erittäin helppo käyttää. Tarvitset vain hyvin pieni määrä geeliä, jota voidaan soveltaa joko suoraan kovettunut pohjamaalaus geeli tai rakennuksen geeli. Koska mukaan väri-pigmenttejä olisi huolehdittava neon Värigeelit sovelletaan harvaan niin, että ultravioletti valo loistaa läpi koko kynsi kerroksia maalia. 100 % Paranna tuotteen taataan vain, kun kerrokset levitetään ohut. Tarjoamme tämän tuotteen lisäksi neon pink, neon oranssi ja neon vihreä neon blue ja neon värit auringosta. Tuotteemme ovat valmistettu korkealaatuista. Selvitä itsellesi.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen