Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
American Line Make Up -geeli
Tiedot
+
Lopuksi otat jättää ruma tahroja tai sinun naulata? Mutta toistaiseksi olen ollut aavistustakaan, miten haluat tehdä? Suosittelemme, että American line täytetään geeli. Sen sijaan voit rakenne geeli suoraan pohjamaalaus geeli jälkimainingeissa sovelletaan, meikkiä geeli. Huomaa, että tämä geeli välillä siirtyminen luonnollinen keinotekoinen naulata paksuin on malli. Kärki kynsien ja kynnenvieruskudoksen ja sinun pitäisi Anna geeli jälleen varovasti pudota ja kynsien reunat eivät ole ohut. Kovettua UV-lampun alle kolme minuuttia. Kovettumisen jälkeen, Poista kerros hiki pumpulia pad ja puhtaampi. Pieniä kuoppia, jotka näkyvät edelleen naulata, sileä hieno tiedosto. Välittömästi sen jälkeen tiivistäviä geeli saman sarjan. Näin saavuttaa kestävä säilyvyys, veistoksellinen kynnet suojassa naarmuilta ja antaa myös mukava kiiltävä kiilto. Valitse suosikki väri värit vaaleanpunainen tai persikka. Älä epäröi ja päättää nopeasti meidän täytetään geeli alkaen tuotteen eri UV-geelit ja Värigeelit, jalo-avu korkealaatuisimman nauloja.
Mitat
+
0.068 Metriä (m)
0.068 Metriä (m)
0.042 Metriä (m)
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4
Yhteenveto
5
0
4
3
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen