Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Värigeelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Kauniisiin kuvioihin American-Line 4D-värigeeli, jonka koostumus on tasainen
Tiedot
+
UV-geelit ja Värigeelit / American line geeli on tarkoitettu vaativimpiin, laatu ja hinta. Meidän geelit ovat ominaista korkealaatuista. Väri geeli on varustettu erityisen vakaa johdonmukaisuus kautta erinomainen muovi motiiveja voidaan mallintaa sen kanssa. Kaikki keinot ovat poikkeuksellisen Nailartkreationen eri mahdollisuuksia. Onko 3D-motiivi kukkia, kukkia tai muita muotoja, eri koriste tarjota erityistä spotlight Nailart. Oma mielikuvitus ei rajansa. Kaksi suurta etua kestävyys ja muokattavuus geeliä tukevat erityisesti hänen lyhyen kovettuminen. Riski Verlaufens tai muodonmuutosta mallinnus on vähennetty minimiin. Myös joitakin aloittelijoille kynsien stylisti, Väri geeli sopii luoda hyvin erityinen luomuksia. Johdonmukaisuus mahdollistaa tarkat ja yksityiskohtaiset mallinnus, joka myös anteeksi jos käsittely menee hieman nopeasti käsin. Geeli voidaan mallintaa suoraan naulan. Luottaa kokemuksemme. Tämä geeli haluat olla innoissaan ja unohda sitä. Trendikäs nail stailaukset Väri geeli on ehdottoman välttämätöntä, että olisi jäänyt joka tapauksessa.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen