Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Thermo geeli
Yhdentoista 10,00 € tilauksiin joiden arvo on 65,00 € tai enemmän koodilla SALE10FI
Thermo geeli Thermo geeli Etsi Thermo geeli yli 49 eri väristä Lempiväriisi

Thermo geeli

Thermo geeli, thermo gel ja thermo värigeelit, tuloksena lumoavat kynnet

Thermo värigeeli -vaihtoehdot hillitystä rohkeaan

Thermo värigeeleistä on saatavana lukuisia erilaisia väriyhdistelmiä. Tämä mahdollistaa upean kynsien muotoilun, joka voidaan lisäksi mukauttaa täydellisesti henkilökohtaiseen tyyliin tai kyseessä olevaan tilaisuuteen. Värit muuttuvat määrätystä lähtöväristä saman tyyliseen uuteen vivahteeseen tai värisävyyn, eli saat samalla kertaa useampia tyylejä. Erityisen säväkän vaikutuksen saat käyttämällä kimallepigmenteillä tai helmiäishohdolla varustettuja geelejä tai pienenpieniä hiukkasia sisältäviä läpikuultavana hohtavia Flip Flop -geelejä.

 

Miten Thermo värigeelit toimivat

Thermo värigeelien erityinen ominaisuus on niiden reagoiminen erilaisiin lämpötilaolosuhteisiin. Perussävy, jonka näet levittäessäsi värigeelin kynnelle, muuttuu lämpötilan noustessa vaihe vaiheelta toiseksi sävyksi. Koska väri muuttuu vähitellen, kynnet näyttävät koko ajan uusilta ja jännittävän erilaisilta. Kynnen väri voi muuttua esimerkiksi, kun kynttä painetaan lämpimällä sormella. Jos ympäristö ja kynnen pinta jäähtyvät, kynnen väri muuttuu taas.

Erityisen vaikuttavalta tämä näyttää illalla: Kun pidät jääpaloja sisältävää drinkkiä kädessäsi, myös kynnet jäähtyvät ja vaihtavat näin lyhyessä ajassa väriä. Sama koskee tilanteita, joissa ympäristön lämpötila laskee: tuloksena on erityinen, Thermo UV -värigeeleille tyypillinen värien leikki.

 

Käyttö kynsien muotoilussa

Värigeeli muodostaa rakennekynnen viimeisen kerroksen ennen viimeistelyä. Kynsi muotoillaan tavalliseen tapaan: Luonnonkynnelle levitetään primeriä, joka muodostaa pohjan sen päälle levitettävälle pito- tai rakennegeelille. Kun geelikynteen on muotoiltu täydellinen C-kaari, kynnelle levitetään ohut kerros värigeeliä, joka kovetetaan UV-lampulla. Tämä voidaan toistaa voimakkaamman värin aikaan saamiseksi. Tärkeää on muistaa kovettaa kynsi huolellisesti, mikä onnistuu parhaiten, jos levitetyt geelikerrokset ovat mahdollisimman ohuita. Kynsi viimeistellään päällyslakalla, joka suojaa alempia kerroksia ja saa Thermo-geelin värit pysymään pitkään voimakkaina. Myös päällyslakka kovetetaan UV-valolla, ja puhdistetaan lopuksi puhdistusaineella tai käsitellään kiillotusöljyllä. Tuloksena ovat upeasti kiiltävät, hohtavan väriset kynnet, joiden väri vaihtuu tilanteen mukaan.
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen