Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Soak off geelit
Soak-Off viimeistelygeeli, korkealaatuinen viimeistely kynsille
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Monille soak off-geelit ovat vielä tuntematon Tuotteen, vaikka Yhdysvaltojen ja muiden maiden liota off geelit jo vuodesta pitkään käytetään. Verrattuna tavanomaisen UV-geeli & Väri geeli voi liota off-geelit asetonia sisältäviä Materiallöser ilman hakemuksen uudelleen pois kynsien. Liota off tarkoittaa käännettynä aivan kuten "uudelleen lunastaa". Saada tiivistysaine NDED soak-off geeli 5 ml Olet erittäin korkealaatuinen tuote, joka kynnet kynsien mallinnus antaa täysin kiiltävä pinta. Kiitos käytetty Ainekset kunkin liota off geeli, on hakemuksen enää tarvittaessa ja jos asiakkaasi päättää kerran Enää täytä kynnet tehdä kynnet, voit helposti helposti poistaa kerros-kerros asetonia sisältäviä Materiallöser. Se on useita Nagelschonender, ei niinkään, ja lähes kukaan Oman luonnonkynnen aine arkistoida ja poistaa. Jos olet Liota off käyttää tuotteita, asiakas voi ostotarjouksen Materiallöser kotikäyttöön, kun tilaat tallentaa sinulle uuden kurssin. Tämä olisi tietysti raha tappiot johtaa, mutta Materiallösers lisää myymällä voisi Tämä tasapainottaa. Vakuuttaa itse laadun Studio Tuotteita ja etsiä vaihtoehtoisia ja täydentäviä tuotteita myymälässämme. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo.  

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.28
Yhteenveto
5
14
4
6
3
3
2
2
1
0
2
voiko tätä käyttää akryylikynnen päällä?
Kellonaika:22:33
Päivämäärä:02.03.2012
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen