Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Soak off geelit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
NDED Soak Off -värigeeli
Tiedot
+
Geelit ja väri geeli helposti täydellinen tuloksia soak-off geeli UV linja saadaan. nded soak off Väri geeli sopii yksittäisten mallin sijainti. Ei väliä mitä trendi sanotaan vain tämä geeli seurata jokaista suuntausta. Ei ole väliä vai ylimääräinen Ranskan näyttää täydellinen mallinnus Tämä geeli asettaa korostaa mitkä takuut vedä huomiota. Väri geeli voidaan suunnitella yksittäiset kynnet. Se voidaan helposti käsitellä ja laadukkaita. Nopea mallinnus täydellinen tulos on mahdollista Tämä geeli. Kuten kaikki liota off geelit linja tarjoaa mahdollisimman vähän työtä. Soak-off –geeli voidaan soveltaa luonnonkynnen ja tasoittaa kynsien vinkkejä. Se mikä tekee ole mekaaninen ärsykkeitä ja hyvin siedetty. Geelikynsien uudelleen Aktivoi auto silottava vaikutus. Geelit on vain 2 minuuttia kovettuminen UV-lamppu, sillä ei ole väliä, joka rakennuksen kerrosten primer, rakennuksen geeli tai lopettaa vain toimi. Pitkä odotus on siis ajastaan jäljessä. Vakuuttaa itsesi tämä uskomaton geeli ja luottaa valmistajan kokemus. Voit vaikuttunut geeli monipuolisuus. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo.
Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.2542
Yhteenveto
5
29
4
23
3
4
2
3
1
2

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen