Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Soak off geelit
UV-geelit, värigeelit – NDED Soak Off -rakennegeeli
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Haluat käyttää vain juhlaan tekokynnet tai parantaa sinun luonnolliset kynnet? Kuitenkin sinä pelkäät, vahingoittaa, omia arkistointi pois myöhemmin poistaa geeliä? Meillä on loistava ratkaisu sinulle kynsien geelit Valikoimamme. Koska meidän soak-off geeli liukenee rakennus geeli Ratkaisin yhdessä meidän liota pois hyvin lyhyessä ajassa alkaen naulata, ilman että sinun on tiedosto. Aloita puskurin pilaamaan teidän kynnet. Voit poistaa siivooja tuloksena kosmetiikan harjalla ja sitten yksi kynsien viilaus. Suosittelemme hakemaan primer, koska se takaa hyvän tartunnan UV-geeliä ja luonnon naulata. Jälkeen tämä malli ohut kerros alkaen pohjamaalaus geeli sarja ja anna sen kovettua. Jatka poistamatta hiki kerros ja soveltaa meidän soak-off geeli, joka antaa hyvän vakauden kynnet rakennus. Vaikutus hunajan ansiosta se voidaan helposti käsitellä. Märkä geeli kerros voit täydellisesti työskennellä suuri Kynsikoristeet kanssa ja parantaa yhdessä. Lopussa haet geeli-sarjan tiivistäviä geeli soak-off LED. Joten jos haluat olla ei pysyvää tekokynnet, harkitse enää, että on laadukas nopeasti irrotettava LED kynsien geeliä, alkaen tuotteen eri UV-geelit ja Värigeelit. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4
Yhteenveto
5
9
4
13
3
0
2
0
1
1

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen