Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Soak off geelit
Soak-Off Make-up –geeli peittää kynsien epätäydellisyydet
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

NDED soak-off geeli makeup on lievää värjäytymistä kynsien kilpi ihmelääke. Se on ihanan piilotettu kanssa yksi tai kaksi hakeminen geeli. Hänen kynsien näyttää melko tasaisesti väritys. Ero nämä classic UV-geelit ja värin geelit on liota off geelit soak-off solvers poistetaan. Siis arkistointi ei vaikuta luonnon naulata. On monia etuja: voit käyttää sitä luonnon kynsien vahvistaminen tai ilman Ranskan look tietenkin jalat tai koska optinen ala kynnenvieruskudoksen. Liukoinen meikki-geeli on joustava ja noudattaa hyvin. Hieman karkea kynnet ja rasva kunnolla. Levitä kerros liota off geeli primer tai tämän Harden kaksi minuuttia sitten käyttää yksi kaksi kerrosta, meidän meikki suoraan geeli sarjan. Ota myös kaksi minuuttia kovettua nämä kerrokset. Haluat ranskalaiset, niin Rekisteröidy nyt hymysi linjaa soak-off Ranskan valkoinen ja kovettua normaalisti. Lopuksi jopa tiiviste liota off geeli sovelletaan ja myös parantaa. Hotellin trendikäs "alaston" näyttää soveltaa ilman Ranskan tiiviste. Kappalemäärän. Laadukasta kohtuulliseen hintaan. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo.

Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.125
Yhteenveto
5
14
4
10
3
6
2
2
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen